Кафе на капсули

Сортиране по

КАФЕ НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО ЕСПРЕСО...

9.99 лв.
 

Nescafe Dolce Gusto Espresso Intenso 16 капсули в кутия кафе (16 x 8g = 128 g)

Късо еспресо с наситен, леко пикантен горчив вкус, цветист аромат и кадифен плътен каймак. Сила на кафето: 7/10. Богато на Арабика

Това е първата кафе система, създадена за приготвянето на пълна гама от висококачествени топли напитки в уюта на всеки дом. Nescafe Dolce Gusto е иновативна концепция, съчетаваща неповторим дизайн на кафе-машина и използването на висококачествени зърна, за да ти доставят едно перфектно изживяване. Не пропускай да се потопиш в ароматния свят на кафето, приготвено у дома от професионалиста Nescafe Dolce Gusto! Просто отпий и ще се увериш.
Благодарение на новите технологии да използваш Nescafe Dolce Gusto е толкова лесно! Oсигуряващата оптимална температура още от първата чаша термоблок система и 15 бара налягане, позволяват само с няколко движения да се насладиш на всеки един от неустоимите вкусове Dolce Gusto и качество, гарантирано от Krups и Nescafe. С патентованата технология на затворената кафе система и капсули ще откриеш тайната на експертите в приготвянето на изкусителни кафе напитки и специалитети.

Състав: печено мляно кафе

*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/2000 ккал). Опаковката съдържа 16 порции. 

Начин на приготвяне: Добавете 50 мл вода към капсулата. Изберете 2 от скалата.

Производител: "Нестле България" АД

Страна на произход: Великобритания

КАФЕ НЕСКАФЕ ДОЛЧЕ ГУСТО ЛУНГО К...

9.99 лв.
 

Nescafe Dolce Gusto е толкова лесно! Oсигуряващата оптимална температура още от първата чаша термоблок система и 15 бара налягане, позволяват само с няколко движения да се насладиш на всеки един от неустоимите вкусове Dolce Gusto и качество, гарантирано от Krups и Nescafe. С патентованата технология на затворената кафе система и капсули ще откриеш тайната на експертите в приготвянето на изкусителни кафе напитки и специалитети.

Състав: печено мляно кафе

*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен (8400 kJ/2000 ккал). Опаковката съдържа 16 порции. 

Начин на приготвяне: Добавете 120 мл вода към капсулата. Изберете 4 от скалата.

Производител: "Нестле България" АД

Страна на произход: Великобритания